Szállítási módok

Mindenekelőtt tájékoztatjuk Vásárlóinkat , hogy jelenlegi telephelyünkön  kiskereskedelmi üzletet (kiskereskedelmi árusító egységet)  nem üzemeltetünk, telephelyünkön  kizárólag az áru személyes átvételére van lehetőség.

A termékeink elérhetőségét illetően  háromfajta jelölést  alkalmazunk:

  1. Az "Elérhető " jelöléssel ellátott termékeink részint saját raktárunkról azonnal  szállíthatók, részint pedig partnereink raktárkészletéből többnyire néhány napon belül szállíthatók.A kiszállítás határideje a raktáron lévő árukészlettől függően. a rendelés feladásától számított 5-7 munkanap. (Személyes átvétel esetén a szállítási idő lehet rövidebb) Előfordul, hogy egy adott terméknél más szállítási határidő van feltüntetve. Készletünk illetve beszállító partnereink  készlete is folyamatosan változik, ezért előfordulhat, hogy a weboldalunkon "Elérhető " státuszban szereplő termékek a megrendelés időpontjában akár ideiglenesen is nem kaphatók, és így a megrendelését nem, vagy csak részben tudjuk teljesíteni. Természetesen ilyenkor e-mailben értesítjük Önt és egyeztetjük módosított rendelését. 
  2. A "Nincs raktáron " jelölt termékek esetében  a  szállítási határidő   partnereink raktárkészletének függvényében hosszabb is lehet. Minden esetben tájékoztatjuk Megrendelőinket,hogy  az adott terméket mikorra tudjuk beszerezni.Sajnos  az is előfordul, hogy egy adott termék önhibánkon kívül már nem beszerezhető, mert nagykereskedőknél is már kifutott a termék, vagy nem tudni, mikor lesz ismét náluk is készleten. Ez esetben rendszerint  fel tudunk ajánlani hasonló kategóriájú más terméket.   
  3. A " Rendelésre"  megjelöléssel  általában a külföldi, nagyobb értékű és/vagy egyedi  kivitelezésű termékeket  értjük, amelyek estében  bruttó 40.000 Ft értékhatár feletti vásárlás esetén  előlegként a  teljes bruttó vételár 40 %-át előre kérjük számlaszámunkra megfizetni.

Természetesen a Belladecor webáruház  mindent elkövet annak érdekében, hogy  Ön minél hamarabb a választott termékhez jusson, és Önt, mint elégedett vásárlóit ismét webáruházunkban lássuk viszont. Mi nem tucat árut forgalmazunk, pont ezért nem halmozunk fel készleteket, mint ahogy  ezt a nagyobb bevásárlóközpontok teszik.

Ön jelenleg az alábbi három átvételi mód közül választhat:

  1. kézbesítés  DPD futárszolgálattal előre történő banki átutalás vagy utánvéttel történő fizetés mellett 
  2. FoxPost  csomagautomatából történő felvétellel helyben törtélnő bankkártyás fizetés vagy előre történő banki átutalás mellett.
  3. Illetve  választhatja a telephelyünkön történő személyes átvételt is.

Amennyiben a fizetés előre történő banki átutalással történik, az előreutalást a következő számlaszámra kérnénk teljesíteni:

Raiffeisen Bank Zrt: 12010532 -00107928-00100004

Kedvezményezett: Euro-Trade Services Bt

A közlemény rovatba mindig kérjük beírni a rendelésszámot mint hivatkozást!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szállítási díj esetenként a küldemény nagyságától(súly,méret) vagy a csomagok darabszámától függően egyedileg eltérhet, illetve annak függvényében kerül meghatározásra. Amennyiben a  megrendelt árut mennyisége vagy jellege/kiterjedése és törékenysége miatt nem tudjuk egy gyűjtődobozban szállítani, hanem több dobozban tudjuk csak feladni, akkor a fuvardíj dobozonként fizetendő.Mivel a webáruház nem tudja ezt a körülményt kezelni, ezért a rendelés visszaigazolásakor minden esetben tájékoztatjuk ügyfelünket , ha a fuvardíj többszörösen lesz kiszámlázva..

Egyes termékek, amelyek hagyományos módon nem csomagolhatók illetve a hagyományos futárszolgálattal megfelelő biztonsággal nem szállíthatók (pl. tartós virágkompozíciók, nagyobb méretű és kényes törékeny áruk,nagyméretű Deco Glass üvegképek stb), ebben az esetben csak a budapesti telephelyünkön történő személyes átvételt tudjuk biztosítani egy a megrendelő igényéhez igazodó, előre egyeztetett időpontban. Esetlegesen egyéb fuvarozási megoldásra teszünk javaslatot.

Szállítási módok:

1. Kézbesítés DPD Futárszolgálattal

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket  futárszolgálattal juttatjuk el Önökhöz. Amennyiben a termék nálunk raktáron van, akkor a kiszállítás országos viszonylatban  a megrendelés beérkezését követő  2 munkanap.

    1.1 Kézbesítés Futárszolgálattal, előreutalással:

Ennek díja: az ország egész területére egységesen bruttó 2.600,-Ft  mely a számlázáskor a megrendelt áru bruttó értékéhez hozzáadandó.

Rendelésigazolásunk után az előreutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

Raiffeisen Bank Zrt: 12010532 – 00107928 - 00100004

Futárszolgálattal történő szállítás esetén a kiszállítás napjáról ügyfélszolgálatunk  E-mail tájékoztatást küld, vagy telefonon tájékoztatja  a megrendelőt.

   1.2 Kézbesítés Futárszolgálattal, utánvéttel:

Utánvétes szállítás díja: az ország egész területére egységesen bruttó 2.995,-Ft, ebben az esetben a szállítási díjjal megnövelt megrendelt áru értékét a futárszolgálat munkatársának a helyszínen kell kifizetnie. 

Utánvétes szállítást jelenleg bruttó 30.000 Ft maximális értékhatárig vállalunk.Ezen összegbe maga a szállítási díj is beletartozik!  E fölötti értékű kiszállítást a szállítást megelőző  banki átutalás mellett vállalunk. Bővebb tájékoztatást a weblap alján található "Üzletszabályzat" menüpont 1.7 és 1.8-s pontjában találhat.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szállítási díj esetenként a küldemény nagyságától(súly,méret) vagy a csomagok darabszámától függően egyedileg eltérhet, illetve annak függvényében kerül meghatározásra.  Amennyiben egynél több gyűjtődobozban kerül az áru feladásra,úgy a fuvardíj csomagolási egységként(dobozonként) kerül kiszámlázásra.Mivel a webáruház  nem tudja kezelni ezt a tényezőt, ezért a rendelés visszaigazolásakor minden esetben tájékoztatjuk ügyfelünket, amennyiben többszörös fuvardíj kerülne felszámításra.

Amennyiben nagy terjedelmű és/vagy 10 kg-nál nagyobb súlyú, áru kiszállításáról van szó, ennek szállítási díjáról minden esetben a rendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk Önöket.

2. FoxPost csomag automatából történő felvétellel; helyben történő bankkártyás fizetéssel, vagy előre történő banki átutalás mellett -maximum 3 napig vehető át

A FoxPost egy új, egyszerű, automata csomagátvételi lehetőség, amely elsősorban bevásárlóközpontokban érhető el. Jelenleg országosan 63 automata van kihelyezve. Időtakarékos kényelmi szolgáltatás, mert nem kell otthon várni a futárt, a bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átvehetők a csomagok. Csomagját maximum 3 napig van lehetősége átvenni. Megrendelőnk  SMS értesítést kap, amint az áruja megérkezett az adott automatába. Az ellenértéket- mint  utánvétes összeget-, akár a csomag felvételekor, az automatánál bankkártyával is kifizetheti (maximum bruttó 30.000 Ft-os értékhatárig) vagy lehetősége van előre történő banki átutalásra is. Készpénzes fizetésre nincs lehetőség. Megrendelőnk a megrendelés megjegyzés rovatában adhatják meg, hogy küldeményüket melyik FoxPost-os csomagautomatába kérik. A weboldalhoz rendelt Foxpost szállítási ismertetőből, az interaktív térkép segítségével kiválaszthatja az Önnek megfelelő átvételi pontot.Fontos, hogy valós E-mail címet és mobiltelefonszámot adjanak meg, amire az értesítéseket( az automata nyitókódját is) a Foxpost küldheti. A termék eredeti csomagolását- vonalkódos csomagcímkével együtt- meg kell őrizni, tekintettel arra az eshetőségre, ha a Megrendelő  a terméket esetleg vissza akarja küldeni.(Elállás).A FoxPost-os csomagátvétellel kapcsolatos bővebb információt itt találhat: Link

   2.1 FoxPost csomag automatából történő felvét, bankkártyás fizetéssel (utánvét)

Ennek díja az ország egész területére bruttó 1.715 Ft

Rendszerünk ez a  szállítási/átvételi módot utánvétes szállításként kezeli. Az ügyfél SMS és Email értesítést kap, hogy küldeménye az általa  megjelölt automatába megérkezett, ahonnan maximum 3 napig vehető át a termék.Az SMS-ben megadott ellenértéket a Vásárló ott helyben bankkártyával kifizeti.A sikeres pénzügyi tranzakció után azonnal SMS-ben megkapja a csomagautomata megfelelő rekeszének nyitási kódját.

Utánvétes szállítást jelenleg bruttó 30.000 Ft maximális értékhatárig vállalunk.Ezen összegbe maga a szállítási díj is beletartozik!  E fölötti értékű kiszállítást a szállítást megelőző  banki átutalás mellett vállalunk. Bővebb tájékoztatást a weblap alján található "Üzletszabályzat" menüpont 1.7 és 1.8-s pontjában találhat.

   2.2 FoxPost csomag automatából történő felvét, előre történő banki átutalással 

Ennek díja az ország egészt területére  bruttó 1.390,-Ft

Megrendelőnk SMS-ben és E-mailben értesítést kap,amint küldeménye az általa megjelölt csomagautomatába  megérkezett.Az SMS üzenet tartalmazza a csomagautomata  megfelelő rekeszének nyitási kódját is. A csomag maximum 3 napig vehető fel. 

3. A termékek személyes átvétele székhelyünkön:

Lehetőség van arra is, hogy a megrendelt árut az alább megadott budapesti telephelyünkön személyesen vegye át. Ebben az esetben az árurendelkezésre állására vonatkozó visszaigazulásunkat követően a személyes átvétel időpontját egyeztetni kell.

4.  A szállítási módokra vonatkozó egyéb szempontok

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy egyes árukat, pl virágkompozíciókat, vagy különösen törékeny és/vagy terjedelmes árukat, pl. Deco Glass üvegképeket  sem futárral sem  a FoxPost-tal nem tudjuk szállítani, ez esetben személyes átvételt kérünk vagy esetleg egyéb megoldásokra teszünk javaslatot.

Felhívjuk Vásárlóink szíves figyelmét  a  weblap alján található  üzletszabályzatunkra, különösen annak  1.7 és 1.8-as  pontjára,amelyben bizonyos értékhatárok esetén a fizetés és szállítás módjára vonatkozóan további útmutatást talál.

   Székhely:

  Euro-Tade Services Kereskedelmi,
  Ügynöki és Tanácsadó Iroda
  H-1103, Budapest, Petrõczy utca 14/B


Nagyobb térképre váltás GPS koordináták: N47 28.737 E19 08.430
Telefon: 06-20-449 3977 és 06-30 3777 870

4. Egyéb rendelkezések:

Bruttó 40.000.-Ft feletti vásárlás esetén, - a szállítási módozattól függetlenül,- a rendelés visszaigazolást követően a Belladecor webáruház előleget kér; a kiszállítás díjával növelt bruttó vételár 40%-t, a  Raiffeisen Bank Zrt –nél vezetett 12010532 – 00107928 – 00100004  számlájára.

Kérjük, hogy amennyiben a megrendelt áru nem személyesen kerül átvételre, a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.