"Drinks" 30 x 80-as Deco Glass síküveg kép


"Drinks" 30 x 80-as Deco Glass síküveg kép
Termékkód: DGDT 8073

Deco Glass Egyedi üveg falikép

A termék ára:
14 735 Ft
Nettó: 11 602 Ft
Nincs raktáron

A Deco Glass  névből is adódik, stílusosan egyedi grafika és síküveg  innovatív ötvözeteként lélegzetellátóan éles, ragyogó színekben pompázó fali üvegképeket kínálunk. 
A  2012-as frankfurti  AMBIENTE lakberendezési világkiállításon debütált  a Deco-Glass, mint a modern otthonok és irodai környezet legújabb exkluzív fali dekorációja.
A  rendkívül szuggesztív, változatos témájú képek  alapját neves fotóművészek  stílusosan egyedi, gyönyörű munkái adják. 
Egy innovatív technológiának köszönhetően  a felvételekből  HD felbontású  film készül, amelyet  közvetlenül  üveg panelek hátoldalára visznek fel.
Ezt követően egy  különleges eljárásnak vetik alá, melynek köszönhetően a szobánk falára elhelyezett képek színei örökre megőrzik szépségüket. 
A  képek felfüggesztése  is egyedi,minden képhez egy kis ötletes szerelési kit jár, melynek köszönhetően a képek a falon olyan látszatot keltenek,mintha azok  a fal és a  belső légtér között úsznának,ezáltal méginkább növelve a térhatást.
A képek   gazdag témaválasztása  kielégíti a legújabb laksástrendet kedvelő, leginkább fiatal vásárlók igényét.

A "Drinks" / Italok  fekvő 80 x 30 -as kép fantasztikusan mutat bárhol a falon, legyen az az étkeződ, nappali vagy   akár egy bár falán

Megosztás