elérhető színválaszték

 elérhető színválaszték
elérhető színválaszték
Termékkód: TR_20161231

tartós rózsa szín és méretválaszték

A termék ára:
1 Ft
Nettó: 1 Ft
Elérhető
lilák piros változatok vajszín és lila
Az ezen az adatlapon lévő termékek és árak kizárólag a választékot mutatják, az árak szimbolikusak,nem  lehet rendelni erről az adatlapról! 

Tájékoztatásul megadjuk az éppen elérhető  színválasztékot, amelyből  a kívánt kompozíciót el tudjuk készíteni.
Ezek nem szálas rózsák, hanem rózsafejek.

A standard méret a leggyakoribb
Néhány színből(jelenleg a fehér színből) van mini méret "Princess" néven
Van kis méret ( barack szín)
És van óriás fejű(vaj színű és  lila)

A leggyakrabban rendelt szín a piros, amelyből általában az alábbi színválaszték van.
  • korall piros
  • tűzpiros
  • piros enyhén fekete cirmos
  • bordó (borvörös)
  • ciklámenes bordó 
2019 .márciusában elérhető színválaszték : piros, korallpiros, fehér, púderrózsaszín, pink, halvány lila, narancs, barack,nap sárga, sáfránysárga -a mellékelt kép szerint
Választékunk és készletünk folyamatosan változik!
A feltüntetett ár nem mérvadó!!

Mi is a tartós rózsa?

A természet, ami tovább él...

Ha igazán egyedi értéket szeretne adni,  egy olyan virágot, ami sosem hervad el, és mégis valódi és természetes,akkor tekintse meg kínálatunkat!

A tartósított virág, nem selyemvirág és nem  is száraz-virág. Egy különleges eljárással kivonják az élő, friss virágok és zöld növények természetes nedvességtartalmát, amelyet aztán glicerinnel  pótolnak.
Így aztán örök élettartamúak lesznek, miközben megőrzik eredeti formájukat leveleik,szirmaik puha tapintásúak maradnak. Azt érzetet keltik, mintha csak most vágtuk volna le azt a szál rózsát a kertben...
Valamennyi kompozíciót, legyen az egy vagy többszálas, egyedileg készítjük, ezért némi eltérés lehet az egyes darabok között.
Jelenleg  piros, bordó, sáfránysárga,pink, barack és fehér színű rózsákból választhat,méret szerint a legkisebbtől a standard nagyságig.

Gondozás: 
Öntözni, vízbe tenni nem szabad, illetve nedvesség/pára  és tűző napfény nem érheti. Növényeink számára, mint önmagunknak is a normál páratartalom az ideális. Ha  a helyiségben túl száraz a levegő, a tartósított virágok,növények veszítenek puhaságukból, így törékennyé, ropogóssá válhatnak! Ebben az esetben gondoskodjon a levegő megfelelő párásításáról
Lehetőleg rendszeresen portalanítsa, mert nem szép látvány a poros virág, növény. Ezt a legegyszerűbb, ha levegővel való lefújással végezzük (szájjal, porszívóval, vagy a hajszárító hideg levegőjével).

Megosztás