Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Agyagozás workshop

Agyagozós foglalkozásainkon testközelből átélheted, milyen igazi keramikusnak lenni.
Gyártó: Belladecor
Raktárkészlet 1: 1 db raktáron
Nem értékelt

Leírás

Agyagozós foglalkozásainkon testközelből átélheted, milyen igazi keramikusnak lenni. Az agyag megmunkálása során gyúrunk, vágunk, szabunk, építünk, ragasztunk, mintázunk és festünk. Használhatunk nyomdákat, csipkét, növényeket, bármit ami mintát hagy az agyagon. Engedd, hogy szárnyaljon a fantáziád!

Tematikus workshopok:

Tematikus workshopjainkon, vezetett foglalkozásokon vehetsz részt. Közösen megbeszéljük az adott workshoptéma menetét, és a hozzá szükséges technikákat és eszközök használatát.

A sikerélmény garantált!

Szabad agyagozás

Van egy komplett egyedi elképzelésed, amit szeretnél megvalósítani? Műhelyünkben Téged is vár egy nyugis sarok, amit elfoglalhatsz és szabadon alkothatsz. Készíts magadnak, vagy szeretteidnek teljesen egyedi, személyre szabott ajándékot.

Hogyan történik mindez?

Kapsz tőlünk a legszuperebb fehér agyagunkból, amiből mi is készítjük termékeinket. Megmunkálásához három fajta gépünket van lehetőséged használni; használhatod agyaglapnyújtó gépünket, és hurkanyomó gépünket, de választhatod a tisztán kézi mintázást is. A gyakorlottabbak kipróbálhatják a korongolást, elektromos korongunkon. Miután ezek segítségével megvalósítottad elképzeléseidet, a tárgyaid azonnali lefestésére is van lehetőséged. Végül letakarva polcra helyezzük műalkotásaidat, ahol körülbelül egy hét alatt kiszáradhatnak, hogy bekerülhessenek a kemencébe, ahol kétszer kerülnek kiégetésre. Az első égetés során „zsengéljük” azaz előkészítjük, hogy megkaphassa fényesre égő mázrétegét. A második égetés során pedig ráégetjük a fényes mázat. Ekkor értesítünk hogy jöhetsz kész alkotásaidért!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.